Nordprojektering

English

Från elektriker till elkonstruktör med betald utbildning på Nordprojektering

Fortsätt din karriärresa hos oss på Nordprojektering i Luleå & Kalix! Vi erbjuder betald internutbildning för dig som vill gå vidare, från elektriker till elkonstruktör.

Nordprojektering är ett konsultbolag inom el, energi och vvs. Vårt huvudkontor finns i Luleå och hela Sverige är vårt arbetsfält. Just nu sker en sällan skådad industriboom här i norr. Vi deltar i flera häftiga byggprojekt och våra specialister hör till de bästa i branschen. Nordprojektering ska bli ännu starkare men konkurrensen om de skickligaste yrkespersonerna är knivskarp. Därför vill vi ge dig ett extra bra erbjudande.

Hos oss får du som är utbildad elektriker betald vidareutbildning till elkonstruktör. Vi erbjuder en snabb och riktigt spännande väg framåt där du får jobba med de bästa. Du tar ett jättesteg vidare i din karriär men behöver inte sitta i skolbänken. För du vet (precis som vi) att skola är bra men att arbeta med kunnigt folk i skarpa projekt är bättre.

Du har arbetat några år som elektriker vid det här laget och är jättebra på ditt jobb. El och energi är din grej, du gillar jobbet men vill utvecklas och behöver nya utmaningar. Du är kreativ som person och taggar till litet extra när du möter motstånd. Problem är ju till för att lösas, eller hur? Du har ett starkt eget driv och gillar att utveckla och utvecklas, ihop med andra proffs.

Så ta nästa kliv i din karriär! Sök en av två platser i Nordprojekterings unika elkonstruktörsprogram och hitta till en arbetsplats med utrymme att växa.

Om elkonstruktörsprogrammet
Två platser.
Utbildningen pågår under ett år.
Löpande intagning – sök redan idag!
Egen mentor under hela utbildningstiden.

Arbetsuppgifter
El- och energiprojektering, konstruktion av el- och telesystem, elritning och ritteknik, dimensionering av kablage och elcentraler, ljusberäkning, ljusdesign mm i skarpa projekt med olika uppdragsledare och kompetenser.

Dina kvalifikationer
Du är legitimerad elektriker med 5 års erfarenhet.
B-körkort.

Lön och övriga villkor
Lön enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal.

Arbetsområde
Luleå & Kalix

Vid frågor
Kontakta vd Mikael Fredriksson, tfn 0920-280892.

jobb@nordproj.seDela innehållet: