Nordprojektering

English

Nordprojektering expanderar och stärker sin närvaro i Stockholm

Installationskonsulten Nordprojektering är en kompetent och trygg samarbetspartner med stark lokal förankring. Bolaget vill stärka sin närvaro i södra Sverige och etablerar sig nu i Stockholm.

Uppdragsansvarige Niklas Törnblom är stationerad i huvudstaden för att starta upp nya samarbeten och leda projekt.

Stabil marknad
Byggbranschen i Stockholmsområdet är stor och förhållandevis stabil, även i tider av lågkonjunktur. Här finns många aktörer men Nordprojektering har en stark position som efterfrågas på marknaden.

– Vi har funnits i branschen länge och är en samarbetspartner att lita på. Och i storstaden är det extra viktigt att vara nära kunderna och skapa förtroende i personliga möten.

Konkurrensfördel
Niklas är utbildad elektriker och var under en period anställd som elkonstruktör vid Nordprojekterings Luleåkontor. Efter hustruns studietid återvände han med familjen till hemstaden Stockholm och trivs nu med att åter arbeta i företaget.

– Jag brinner för effektiv projektstyrning. Med Nordprojektering får beställaren tillgång till all expertis under ett och samma tak, något som gör arbetsprocesserna så mycket smidigare. I stället för tio samordningsmöten kanske det räcker med ett. Det skulle jag säga är vår absolut största konkurrensfördel och en stark anledning för kunder i storstaden att välja oss.

Kundvärde
Mikael Fredriksson är vd på Nordprojektering.

– Jag är glad att ha Niklas med oss igen. Han blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt och en person som kommer att hjälpa oss skapa nya, starka kundrelationer och leverera värde till våra beställare i hela landet.

Dela innehållet: