Nordprojektering

English

Erfaren elkonstruktör

Ta nästa steg i din karriär och anslut dig till Nordprojektering.
Tillsammans med dig vill vi projektera och verka för en funktionell och hållbar framtid.

Nordprojektering är ett konsultbolag inom el, energi och vvs. Vårt huvudkontor finns i Luleå och hela Sverige är vårt arbetsfält. Just nu sker en sällan skådad industriboom här i norr. Vi deltar i flera spännande projekt och våra specialister hör till dem bästa i branschen. Nu söker vi en erfaren elkonstruktör som vill vara med på vår fortsatta resa.

Arbetsuppgifter
Som erfaren konstruktör/handläggare kommer du att få möjlighet att i huvudsak arbeta med konstruktion av elanläggningar för både privat och offentlig sektor inom både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt.

Vi är en projektorienterad och personlig organisation med snabba kommunikationsvägar och erfarna interna stödresurser.

Våra arbetstider är normala kontorstider och placering är vårt kontor i centrala Luleå och Kalix.

Vem är du
Vi tror att du har en utbildning inom el som antingen kan vara högskoleingenjör alternativt gymnasieingenjör eller annan relevant teknisk utbildning/erfarenhet med inriktning mot elteknik. Tex en YH-utbildning eller praktisk kunskap.

Vi tror också att du har intresse av konstruktion och är van vid att skapa bra relationer med kunder och samarbetspartners. Du har lätt för att kommunicera, är en duktig och kreativ problemlösare samtidigt som du är noggrann och kvalitetsinriktad i ditt arbete. 

Du har arbetat med elkonstruktion i några år och känner dig nu mogen och upplagd för en ny utmaning i livet. 

Vid frågor

Kontakta vd Mikael Fredriksson, tfn 0920-280892.

jobb@nordproj.seDela innehållet: