Nordprojektering

English

Nordprojektering lanserar ny webb

Nordprojektering utreder och planerar hållbara tekniklösningar i framkant för el, VVS och energi. Nu lanserar konsultföretaget i Luleå en modernare och mer lättnavigerad hemsida som ännu bättre speglar verksamheten, med hjälp av lättillgänglig information och fler aktuella nyheter.

Nordprojektering är verksamt främst i Norrbotten men har uppdrag i hela landet. Att samarbeta med konsultföretaget är både lönsamt och smidigt. Med sin långa erfarenhet och höga kompetens kan de leverera hållbara, kostnadseffektiva lösningar som marknaden efterfrågar. Den nya hemsidan innehåller precis som tidigare det mesta samarbetspartners och nya kunder behöver veta men är modernare och mer lättnavigerad.

– Vi vill vara enkla att få kontakt med och finnas där våra kunder och blivande medarbetare finns, säger vd Mikael Fredriksson. Med den nya hemsidan kan vi bättre sprida kunskap om våra erbjudanden och nå de bästa talangerna i branschen. Det ska vara lätt att välja Nordprojektering.

– Du kan jämföra vår hemsida med någon av de byggnader vi varit med och skapat. Om det är ljust och lätt att hitta i huset, lagom varmt och trivsamma material så stannar du längre. På samma sätt fungerar vår nya, fräscha webb. När du surfar in där vill du bli kvar ett tag, ler Mikael. Så välkommen att stiga på och hör gärna av dig!

Dela innehållet: