Nordprojektering

English

Dra ur kontakten och varva ner. God jul från oss på Nordprojektering!

2022 har varit ett spännande och framgångsrikt år för oss på Nordprojektering. Förtroendet hos kunderna fortsätter att växa och många nya får upp ögonen för oss. Vi skapar allt fler stabila, långsiktiga samarbeten och har förstärkt med flera duktiga medarbetare under året. Nu vill vi passa på att tacka alla kunder och ser fram emot ännu ett år med många intressanta projekt. Men först litet välbehövlig julledighet.

– För mig betyder julen att rycka ur kontakten och varva ner helt, säger Mikael Fredriksson, vd. I år är det ju få lediga dagar mellan helgerna men jag vill ändå uppmana alla, både kunder och medarbetare, att ta ledigt och koppla av. Och ha gärna litet småtråkigt. Då går du automatiskt ner i varv.

Mycket har fallit på plats för oss under året och kunderna märker att Nordprojektering är en pålitlig partner att göra affärer med. De får valuta för pengarna, helt enkelt. När Mikael summerar året, vill han också lyfta fram sina anställda.

– Det är ett kunnigt gäng specialister som jobbar tajt tillsammans. Det bästa med dem är att de ständigt vill utvecklas. I samarbetet med varandra och med kunderna ökar de hela tiden sin kompetens. På så vis kan vi ligga i framkant, vässa vårt erbjudande och bli bättre för varje år som går.

En spännande nyhet i Nordprojekterings utbud från det gångna året var energideklarationen. Med den kan vi hjälpa fastighetsägare att optimera energianvändningen, spara pengar och samtidigt göra gott för klimatet.

Mikael blickar framåt mot nästa år med tillförsikt. Det ser lovande ut med gott om intressanta projekt. Men ett orosmoln är naturligtvis stundande lågkonjunktur, med stigande priser och inflation.

– Förhoppningen är att de gröna industrietableringarna i vår region lyckas hålla ångan uppe och hålla emot. Det är så mycket bra på gång som vi gärna vill vara med att förverkliga.

Dela innehållet: