Nordprojektering

English

Dags att ladda batterierna! Glad sommar önskar Nordprojektering

Våren och försommaren har kommit med en hel del arbete för konsultföretaget i Luleå. Det har varit mycket att göra men det är så det ska vara, menar Mikael.

– Hela året har varit bra. Vi har haft många roliga uppdrag, stora och mindre, tillsammans med nya kontakter och i återkommande samarbeten. I flera större projekt har vi varit med hela vägen från start till mål och det är såklart extra tillfredsställande.

– Utan mina duktiga medarbetare hade förstås inget av det här varit möjligt. De jobbar ständigt för kundernas bästa och gör ett toppenjobb. Ett riktigt järngäng!

Välförtjänt semester stundar nu för både kunder och personal. Nordprojekterings kontor håller öppet fram till åttonde juli för att sedan starta upp igen i början av augusti.

– Men först ska vi ta det lugnt, vila upp oss och ladda batterierna. Det önskar jag både samarbetspartners och mina egna kollegor på kontoret. Sedan ser jag fram emot nya, stimulerande uppdrag och att Nordprojektering fortsatt får vara del i den starka industriutvecklingen här i norr. Flera stora arkitektnamn riktar nu sina blickar mot regionen och jag tycker det blir särskilt spännande att se vad som följer av det.

– Jag vill passa på att tacka våra kunder för ett starkt år, fina uppdrag och inspirerande samarbeten. Njut av ledigheten och ha en underbar sommar!

Dela innehållet: