Nordprojektering

English

Vi välkomnar Marcus Bexelius och Magnus Stoltz som partners i EL-projekteringsbolaget admin 25 maj 2022

Vi välkomnar Marcus Bexelius och Magnus Stoltz som partners i EL-projekteringsbolaget

Nordprojektering stärker upp verksamheten in för framtiden med två nya partners på EL-sidan, med ambitionen att nå en större marknad.

-Vi anser att det är viktigt att ha en stark grundorganisation som skapar god kvalitet i det vi gör med en uppdragsledning som kan hålla i stora projekteringsuppdrag, säger Mikael Fredriksson VD Nordprojektering.

Marcus om partnerskapet:
-Det känns otroligt roligt och inspirerande att ha fått den här möjligheten att bli en del av det team som kommer att fortsätta driva Nordprojektering framåt, säger Marcus Bexelius.

Magnus om partnerskapet:
– Jag tycker att det känns otroligt inspirerande och spännande med denna möjlighet att vara delaktig i Nordprojekterings framtida utveckling, säger Magnus Stoltz.

Att Marcus Bexelius och Magnus Stoltz kliver in som delägare i Nordprojektering ser Mikael Fredriksson en självklar del i en expansion av bolaget i takt med att industrinäringen växer i Norrbotten.

-Båda två är duktiga projektledare som har gjort bra ifrån sig. Vi ser fram emot kommande uppdrag tillsammans och att fortsätta växa, säger Mikael Fredriksson VD Nordprojektering.