Nordprojektering

English

Nordprojektering stärker upp med två nya medarbetare

Nordprojektering stärker upp med två rykande färska medarbetare, som båda har börjat sin karriär med en praktikplats. De har gjort ett bra jobb och visat framåtanda och engagemang. Det är rekryteringar som känns riktigt bra säger Mikael Fredriksson, VD Nordprojektering. 

Norrbotten befinner sig i kraftig tillväxt just nu och rekryteringsbehovet av VVS-, el- och energiingenjörer har ökat. För att klara de kommande etableringarna i länet bedriver Luleå kommun YH-utbildningar inom både VVS och EL.

– Det är en riktigt bra utbildning som håller den standard vi vill se hos våra medarbetare. Att ha duktigt och kompetent personal är otroligt viktigt för oss och något vi är stolta över, säger Mikael.

– Vi har haft båda killarna som praktikanter hos oss och båda två har visat sig vara väldigt drivna och duktiga, säger Mikael.

Om den nya tjänsten säger Edvin:
– Jag gjorde praktik här, fastnade för det och fick möjlighet att fortsätta. Jag hann knappt gå klart utbildningen så var jag anställd, men det är skönt att komma i gång direkt. Alla är väldigt hjälpsamma och trevliga här. Det blir roligare ju mer man lär sig och blir mer självständig säger Edvin Larsson, EL-ingenjör.

– Även Magnus började som praktikant hos oss och har gjort ett bra jobb. Han kommer dessutom från en bakgrund som montör inom installationsbranschen, något som vi ser som en stor fördel. Han är en utåtriktad, trevlig kille med driv och framåtanda, fortsätter Mikael.

Om den nya tjänsten säger Magnus:
– Nordprojektering har funnits med länge och har ett bra rykte på stan. Jag sökte praktikplats här under utbildningen och fick plats direkt. Det finns otroligt mycket kunskap i huset med all kompetent personal. Utvecklingsmöjligheterna på Nordprojektering ser ljusa ut, säger Magnus Lundström, VVS-ingenjör.

-Vi har en ganska tuff urvalsprocess i vår rekrytering, det är inte vem som helst som håller måttet. Nordprojektering är ett litet företag, men vår personal håller alltid en genomgående hög standard i sitt utförande, säger Mikael.

-Då Norrbotten befinner sig i en expansiv fas är vi alltid intresserade av att rekrytera kunnig personal med den här typen av spetskompetens, avslutar Mikael Fredriksson, VD Nordprojektering

Dela innehållet: