Vi hälsar Malin och Alexander varmt välkomna tillbaka till företaget.

Industrinäringen växer så det knakar i Norrbotten i takt med den gröna energiomställningen. Enorma investeringar väntar i regionen och behovet av VVS och EL-tjänster ökar enormt snabbt.

– Nu är Norrbotten hetare än någonsin så vi vill naturligtvis möta den växande efterfrågan genom att rekrytera fler medarbetare säger Mikael Fredriksson, VD Nordprojektering.

Malin Berglund lämnade Nordprojektering för elkraftsbranschen, men insåg med tiden att det är elkonstruktion och projektering hon vill hålla på med.
-Då Nordprojektering är ett företag med härlig framåtanda, god stämning och som dessutom ger en verktygen att utvecklas var det en självklarhet att söka mig tillbaka just hit säger Malin.

Alexander som också återvänt till Nordprojektering fyller i:
– Det som fick mig att komma tillbaka till Nordprojektering är att alla jobbar som ett lag. Kombinationen med lagandan och all kompetens som alla besitter är nog svår att hitta på ett annat företag. Här ställer alla upp för varandra och det är en bra stämning i gruppen. Nordprojektering som arbetsgivare är också mån om sina anställda och vi får vara med att påverka i vissa frågor, det känns som att allas röst blir hörd.

-Att hitta kompetenta medarbetare idag är en utmaning, därför känns det fantastiskt roligt att få välkomna Malin och Alexander, två mycket kompetenta och duktiga medarbetare tillbaka till företaget säger Mikael.

Malin ser ljust på Norrbottens framtid, framför allt med bakgrund av den industriella expansion som sker här nu.
-Den kommer med bl.a nya arbetstillfällen, behov av fler bostäder och utveckling av samhällsfunktioner, vilket i sin tur även gynnar teknikkonsultbranschen avslutar Malin.

Nordprojektering projekterar och verkar för en funktionell och hållbar framtid.
– Vår vision går helt i linje med de ambitioner och den riktning som det privata näringslivet och politiken både har uttalat sig om och också visar i handling. Vi ser en väldigt ljus framtid framför oss, avslutar Mikael.