Nordprojektering är ett modernt privatägt konsultföretag med cirka tjugofem medarbetare. Vi har varit verksamma sedan 1974 och vårt huvudkontor finns i Luleå.

Vi är ett välskött och stabilt företag med uppdragsgivare inom både offentlig och privat sektor; statliga verk och myndigheter, kommuner, landsting samt byggherrar, arkitekter, entreprenörer, fastighetsbolag m fl. Våra uppdrag omfattar kontor, bostäder, butiker, industrihus, idrottshallar, skolor, äldreboende, vårdlokaler etc. Våra uppdragsgivare finns över hela landet.

Vi söker nu två nya kollegor som kommer att vara mycket viktiga på vår resa.

Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör kommer du att få möjlighet att i huvudsak arbeta med konstruktion av elanläggningar för både privat och offentlig sektor inom både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt.

Vi är en projektorienterad och personlig organisation med snabba kommunikationsvägar och erfarna interna stödresurser.

Våra arbetstider är normala kontorstider och placering är vårt kontor i centrala Luleå.

Vem är du
Vi tror att du har en utbildning inom el som antingen kan vara högskoleingenjör alternativt gymnasieingenjör eller annan relevant teknisk utbildning/erfarenhet med inriktning mot elteknik. Tex en YH-utbildning eller praktisk kunskap.

Vi tror också att du har erfarenhet eller intresse av konstruktion och är van vid att skapa bra relationer med kunder och samarbetspartners. Du har lätt för att kommunicera, är en duktig och kreativ problemlösare samtidigt som du är noggrann och kvalitetsinriktad i ditt arbete.

Du arbetar i dag antagligen inom konsult- eller entreprenadverksamhet.

Du känner dig nu mogen och upplagd för en ny utmaning i livet och brinner för att se nyttan med teknik.

Låter det intressant eller har du frågor om tjänsten, så är du välkommen att kontakta:
Peder.hansson@nordproj.se